Szűk parkolókban kincset ér a tolatóradar!

tolatoradarHosszú évek óta vezetek már, sok fajta autóm volt, szerencsére nagy balesetem sem volt még! Igaz, elsősorban kisebb gépkocsikat vezettem. A sors úgy hozta, hogy lecseréltük a megszokott autónkat, egy nagyobb autóra. Ebben kényelmesebben elférünk mi is, meg a lányunk is a barátjával. Az első alkalommal észrevettem, hogy hosszabb a gépkocsi, így a tolatás másabb, jobban kell figyeljek a hátsó területre. Ezt megoldom, mondtam magamban. Odaültem a számítógéphez és beírtam a már számomra ismert webáruház címét, az autoalkatreszabc.hu weboldalt. Ha autóalkatrész kellett, mindig itt rendeltem meg! Emlékeztem, hogy található tolatóradar is a webáruházban, így a választékból kiválasztottam a számomra legjobb megoldást nyújtó változatot. Néhány napon belül meg is érkezett, így barátommal, aki ért hozzá, be is szereltük. Mennyivel másabb a vezetés egy nagyobb kocsi esetében! Még a szűk parkolókban is biztonságosabb a tolatás! Így már én is biztonságosabbnak érzem a gépkocsit, mert ha túl közel van valami, akkor megszólal a tolatóradar!

Te ismered a Caribi Télikerteket?

Üveg terasz

Üveg terasz

Ha nem, feltétlenül látnod kell a www.telikertepites.net –et. Ez a legszuperebb vállalat, amivel valaha kapcsolatba álltam. Először az éttermem berendezésénél gondolkodtunk abban, milyen szuper lenne egy beépített terasz. Később, mikor rátaláltam a Caribi Télikeretek weblapjára, és megláttam a remek leírásokat és még annál is zseniálisabb referenciákat, melyeket képekkel is illusztráltak persze, azonnal úgy döntöttem, otthonra is akarok egy ilyen „nyugalom szigetét”. Tetszett, hogy rengeteg stílus és anyag közül is válogathattam, valamint rengeteg információt megtudhattam a leírásokból, így alig maradt kérdésem. Ami maradt, azt is fel tudtam tenni gyorsan, hiszen a Caribi Télikertek fantasztikus munkatársai nagyon segítőkészek voltak, és azonnal készséggel álltak rendelkezésemre. Mindkét télikert gyorsan elkészült, a munka pedig jó hangulatban telt. Mind a vendégeim, mind mi a családdal imádjuk a remek üvegszobákat, hiszen elképesztő energiákkal bírnak, az ember szinte úgy érzi, feltöltődve lép ki a helyiségből. Szenzációs.

Póló emblémázás igény szerint

emblémázott póló

emblémázott póló

Amióta én is a szuper jó Gildan Póló Webáruházból rendelem az egyedi pólóimat, végre nem jön szembe az utcán ugyanaz a stílusú ember. Elegem lett abból, hogy bármennyire igyekszem kicsit különlegesebb stílust viselni, valaki mindig megjelenik ugyanabban. Ekkor kezdtem el vadászni a legjobb lehetőségeket az interneten. Ez volt az a webáruház, amibe rögtön beleszerettem. A remek felépítésű weboldal már eleve nagyon meggyőző volt számomra, az óriási nagy termékpalettáról nem is beszélve. Olyan remek ruhadarabok közül válogathatok azóta is, mint ingek és galléros pólók, vagy akár formaruhák és széldzsekik, kabátok, mellények, gyermek ruházatok, sapkák, táskák, láthatósági munkaruházatok, de még reklámajándékokat is találtam az oldalon. Az emblémázási típusok is meggyőztek, hiszen lehet választani hímzés, fólianyomás, transzfernyomás és szitanyomás közül akár. Egy szó, mint száz, engem lenyűgözött ez a webáruház. Ezért ajánlom neked is.

Teljesen odáig vagyok a Relay 3000-4000 borítékoló gépért

Relay 3000-4000

Relay 3000-4000

Azelőtt egy olyan vállalatnál dolgoztam, ahol saját kezűleg kellett borítékolnunk a napi 50, de akár 100 levelet is. Miután felmondtam, tudtam, hogy csak olyan cégnél vagyok hajlandó dolgozni, ahol a legjobb gépeket használják. Pontosan azért, mert ahol rájönnek arra, hogy egy-egy ilyen gép megvásárlása hosszútávon befektetés, az biztosan jó munkahely. Egy ilyen céghez vettek fel végül, és a kedvenc masinám a Relay 3000-4000. Fantasztikus sebességgel működik a gép, hiszen óránként képes 3500 levél beborítékolására, havi szinten pedig, 40.000-rel elbír. Teljesen lenyűgöznek az ilyen kapacitású masinák. Ráadásul roppant esztétikus, így tökéletesen illeszkedik az irodai környezetbe is. Mindezen túl a kezelhetősége is annyira egyszerű, hogy akárki számára néhány perc alatt megtanulható. Sosem akad el benne papír, nem kell szervizbe vinni. Egy szó, mint száz, ez a legjobb gép, amit valaha láttam. Ajánlom minden cég számára.

Te még nem pályáztál?

fiatal gazda palyazat1Itt az idő, hogy Te se marad le a fiatal gazda pályázatokról! Ezzel akár 12,5 millió FT vissza nem térítendő támogatáshoz juthatsz ha már elmúltál 18 és még nem vagy 41 és a mezőgazdaságban képzeled el a jövődet. Pályázz és nyerd meg az induló tőkét a tanyavásárláshoz, az állatállomány bővítéséhez vagy az újabb mezőgazdasági gépek megvásárlásához! Pályázz és maradj vidéken! Tedd le végleg a voksod a vidék mellett és teremts saját gazdaságot! A pályázatokat keresd az interneten és ügyelj arra hogy profi segítséged legyen a pályázatíráshoz. Nyerni csak így lehet, ezért bízd szakemberekre ezt a feladatot. Legyen neked is saját gazdaságod, kertészeted vagy állatfarmod! Hozd létre álmaid tanyáját és indulj el ezen az úton ezzel a hatalmas lehetőséggel! A támogatás egyedülállóan előfinanszírozású, így az elnyert összeg legnagyobb részét már a kezdetekkor megkaphatod! Gondold végig, Te mire költenéd ezt a pénzt és nyújts be a pályázatodat minél hamarabb!