Termékleírás angol fordítással

forditoiroda miskolcFeleségemmel egy nagyobb értékű felszerelési tárgyat vásároltunk, ami csak magyar nyelvű leírással és használati utasítással rendelkezett. Mi viszont, egy kedves barátunknak vásároltuk, aki magyar nyelven nem tudott. Hétköznapi szókincsem van angolból, de ez nem elegendő a speciális felhasználáshoz. Kérdeztem az elárusítót, hogy miért nincs angol fordítás, de tanácstalanul széttárta a kezét! Egyszer csak közelebb hajolt és a fülembe súgta! Nézzék meg a bilingua-miskolc.hu weboldalt, ott vállalnak angol fordítást, német fordítást, de ezenkívül még nagyon sok fordítással foglalkoznak. Ott biztos elvállalják az angol fordítást is! Most mászkáljak, hogy le legyen fordítva? Kérdeztem, talán kicsit bosszúsan! Dehogy kell, folytatta az eladó! E-mailben, ha elküldi ezt a leírást, akkor rövid időn belül választ kap, hogy mikorra, és milyen összegért vállalják a fordítást. És az angol fordítás is nagyon kedvező áron lesz! Azt oda tudják majd adni, mivel anyanyelvi szintű fordítókkal dolgoznak. Ha nekem is szükségem van valamilyen angol fordításra, vagy német fordításra, akkor hozzájuk fordulok!

Egyedi telefontokot keresel?

saját képes telefontok

saját képes telefontok

Egyedi telefontokot keresel, a www.mobiltokguru.hu webáruházat keresd! Barátnőimtől olyan ajándékokat kaptam a névnapomra, aminek nagyon megörültem! Egy fényképes telefontokot, egy fényképes kulcstartót, ezek aztán az igazi egyedi ajándékok! Akkor még nem érdeklődtem, honnan vannak? Lányomnak  is nagyon tetszett a fényképes telefontok, sokszor nézegette az enyémet! Születésnapja következett, gondoltam örülne egy egyedi telefontoknak! Kénytelen voltam barátnőimnek feltenni a kérdést, honnan szerezték be ezeket a fényképes ajándékokat? Természetesen elmondták, hogy a www.mobiltokguru.hu webáruházból rendelték! Én is felkerestem az interneten és valóban nagyon szuper fényképes ajándékokat lehet kapni! Megrendeltem a lányomnak  az egyedi telefontokot, amit ki is szállítottak! Nagyon sok szép fényképes ajándékokat láttam még! Valóban, igazi egyedi ajándékok is rendelhetők! Elmentettem a könyvjelzők közé a www.mobiltokguru.hu webáruházat, Legközelebb ismét felkeresem őket, mivel nemsokára itt a karácsony, van pár ötletem, mit rendelek a www.mobiltokguru.hu web áruházból!

A weboldal sebességének optimalizálása

tárhely

tárhely

A weboldal sebességének optimalizálása. Egy új, vagy már meglévő weboldallal szemben talán az egyik legfontosabb követelmény, hogy optimalizált legyen. Az optimalizáció által nem csak gyorsabb lesz az oldalunk, hanem ezáltal ami nagyon lényeges, hogy a felhasználói élmény is magasabb lesz. Ezáltal viszont a Google találati listáján is előkelőbb helyet foglalhatunk el. Az idő napjaink legfontosabb mértékegysége, ezért senki nem hajlandó várni semmire, főleg egy weboldal betöltésének az idejére. Egy tárhely szempontjából lényeges dolog, hogy mennyire gyorsan töltődik be egy weboldal. Ha a felkeresett weboldal maximálisan nem tölt be 4-5 másodperc alatt, hajlamosak vagyunk elhagyni, és másik hasonló, de gyorsabb betöltésű weblapot keresni. A dima.hu által nyújtott tárhelyszolgáltatás átlagos betöltési ideje 2-3 másodperc, ami megfelelő ahhoz, hogy megvárjuk a weboldal betöltését. Ezért, a dima.hu tárhely csomagok közül válasszuk ki a számunkra legcélszerűbbet, ezzel sem veszítünk potenciális látogatókat, vásárlókat.

Teljesen megvadulok a Vágyfokozó.eu Webáruháztól

krem, gel, sikositoEz a legszexibb shop, amivel valaha „dolgom volt”. A párommal fedeztük fel, méghozzá nem is olyan régen. Szeretjük megfűszerezni a szeretkezéseket, így aztán mindig vadásszuk a legjobb lehetőségeket. A www.vagyfokozo.eu weboldalt mindenkinek bátran ajánlom, aki vágyna egy kis forróbb összebújásra. Itt aztán bárki rátalál mindarra, amit csak keresett. Legyen az potencianövelő vagy libidónövelő, férfi és női feromon parfüm, pénisz és spermiumszám növelő, mindenféle szexi krémek, gélek, sikosítók, óvszerek és sorolhatnám hosszasan. Sokkal egyszerűbb meglátogatni az oldalt, hogy mindenki maga válassza ki a neki megfelelő vágyfokozókat. Mi kipróbáltunk többet is, hiszen tökéletesen megbízunk a webáruházban és annak nagyon diszkrét munkatársaiban, akik mindig figyelnek arra, hogy mindenképpen olyan csomagban küldjék a megrendeléseket, amiben senki nem jöhet rá, mi érkezett hozzánk újra. Ajánlom.

Teraszbeépítés üveggel

Caribi télikert

Caribi télikert

Amikor megnyitottam a saját vendéglőmet, előre tudtam, hogy milyen dizájnt szeretnék. Azt is tudtam, hogy mindenképpen szeretnék egy olyan szobát, ahová folyamatosan beárad a fény. A hely, amit megvettem erre alkalmatlan volt. Eleinte nagyobb ablakokban gondolkodtam. Aztán egy nap egészen más témában böngésztem az interneten, mire egy oldalon rátaláltam a Caribi Télikertre. Újra tervezés következett. Volt egy egyedi elképzelésem, de nem voltam benne biztos, hogy az megvalósítható. Még szerencse, hogy éppen a Caribi Télikert weblapjára bukkantam, hiszen mint később kiderült, a lehető legjobb helyre sodort a sors. A referenciáktól eleve hanyatt vágtam magam, így tudtam, őket választom. Árajánlatkérés után már biztos voltam benne, hogy remek döntést hozok, hiszen vállalták a különleges üvegteraszom kivitelezését is. Ráadásul mivel a vállalat remek munkatársai saját nyílászárókkal dolgoznak, így még a munkafolyamat is jóval gyorsabb volt, mint azt elképzeltük. A felméréstől kezdve a beszerzésen át a tervezésig mindent elvégeztek a profi szakemberek, és még az árajánlat is ingyenes volt. A piaci árhoz képes ráadásul, féleáron készítették el a télikertet. Kiváló.

Tudod, mi az iroda 3D látványterv?

iroda 3D tervezesLányom tette fel ezt a kérdést, ahogy egyik nap hazajött a munkából! Meg se várta a válaszom, rögtön folytatta! Képzeld, úgy néz ki, hogy felújítják az irodákat, ahol dolgozok! Egy iroda belsőépítészeti tervezéssel foglalkozó cég vállalta a teljes projektet. Az iroda alaprajz alapján készítenek iroda 3D látványtervet, és így szinte látszik, hogyan fog majd kinézni az iroda? A teljes iroda berendezés ki lesz cserélve, új iroda bútorok lesznek, meg olyan paraván, ami esztétikus is lesz, de közben zajcsökkentő is, így nem fogjuk majd egymást zavarni a munkatársakkal, főleg a telefonálások közben. És végre, egy kényelmes szék is lesz majd, aminek olyan háttámla kialakítása van, hogy nem fog annyira fájni a hátam! Gyere, közben megkerestem a spaceandmore.hu oldalon a céget, amelyik az iroda tervezéstől a teljes kivitelezésig elvállalta a munkát! És látod, ilyen egy iroda 3D látványterv, mutatta az oldalon a már kész projekteket és az azokról készült látványterveket!